EL CLUB

El Club de màrqueting de Girona és una associació sense ànim de lucre formada per més de 100 associats. Està dedicada fonalmentalment a la formació empresarial, el networking i la promoció del professional del màrqueting, la comunicació i les vendes a la província de Girona. El Club de màrqueting de Girona neix com una eina de transmissió del coneixement i ofereix als professionals del màrqueting, i a les empreses, un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències imprescindible per mantenir-se al peu de canó en una societat que es troba en canvi constant.

ELS INICIS

El Club de màrqueting es va començar a concebre el 2010, a conseqüència de la inquietud d'un grup de professionals del Màrqueting i vendes de la província de Girona, procedents de diferents sectors: tecnològic, alimentari, construcció, retail, gran consum, consultoria... La idea va sorgir d'un grup de professionals graduats i professors del Postgrau de Màrqueting i Vendes per a la Petita i Mitjana Empresa de la UdG. El Club és una associació sense ànim de lucre inscrita legalment en el Registre d'Associacions amb el número 43055, amb la seva seu legal a la Fundació UdG.


LA
MISSIÓ

Crear un vincle entre professionals del sector, oferir formació i realitzar tasques d'investigació. Aquestes línies d'actuació ens han de servir per proporcionar eines que aportin un valor en l'àrea del màrqueting i vendes de les diferents empreses de les comarques gironines.

OJECTIUS

Fomentar el coneixement i desenvolupament del Màrqueting i Gestió comercial entre els professionals, empreses i institucions, a la província de Girona i altres. Promoure els mètodes necessaris per a la correcta aplicació del Màrqueting i Gestió comercial, i incorporació de professionals preparats a la plantilla de les empreses.
Facilitar la formació i millora dels especialistes en Màrqueting i Gestió comercial.
Col·laborar en les solucions professionals dels seus associats.
Fomentar les relacions de treball i interprofessionals dels seus membres (networking) i fòrum de trobada.

ORGANIGRAMA

Anna Carbonell (Presidenta)
Eva Olivares (Vicepresidenta)
Consol Mas (Secretària)
Imma Garcia (Tresorera)
Alexandra Tamas (Protocol i Organització d'Actes)
Xevi Sañé (Responsable Tecnològic)
Iolanda Sevillano (Xarxes socials)
Gerard Darnés (Patrocinis)
MÉS INFO AQUÍ

VOLS ESTAR AL DIA

Inscriu-te per rebre totes les novetats del Club de Màrqueting.Warning: file_get_contents(): open_basedir restriction in effect. File(index.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/clubdemarqueting.cat/:/tmp/) in /var/www/vhosts/clubdemarqueting.cat/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 423

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/vhosts/clubdemarqueting.cat/httpdocs/wp-includes/plugin.php on line 423